Novi detalji tragedije iz Pazove: Vaspitačica htela porodicu, ali ne sa žandarmom

Autor: Kurir, Republika

Hronika

23.01.2020

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pavle R. (31) aktivirao je bombu u automobilu marke "opel vektra" i ubio sebe i Marinu P. (28), sa kojom je bio u tajnoj vezi, na zabačenom putu između Batajnice i Nove Pazove.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Pavle Rakonjac

Meštani Stare i Nove Pazove, gde su živeli ovih dvoje mladih, i dalje su u šoku i neverici.

Za Pavla i njegovu porodicu svi imaju samo reči hvale, kao i za Marinu i njenu familiju. Svi sada postavljaju isto pitanje: zašto je to moralo na takav način da se završi? Međutim, da su problemi postojali u ovoj vezi svedoče Marinine prijateljice, od kojih se nekima i poverila.

- Ona je pre mesec dana raskinula dugogodišnju vezu sa momkom, pa je nastavila da se viđa sa Pavlom. Ovaj put je čvrsto rešila da prekine sa njim svaki kontakt i vrati se staroj ljubavi, kako bi mogla da osnuje svoju porodicu, za razliku od Pavla, koji je imao ženu i dva sina. Čak mi se u par navrata i poverila, kako se plaši njegovih postupaka, jer je u poslednje vreme bio jako čudan - priča jedna od Marininih prijateljica.

Pošto se kobnog jutra nije pojavila na poslu, njena koleginica je pozvala Marinine roditelje i rekla da odmah obaveste policiju sumnjajući da joj se nešto desilo.

- Ona se u ponedeljak uveče sastala sa njim i rešila da se na jedan ljudski način raziđu, a tek sutradan ujutru kada je obaveštena policija o njenom nestanku, pronađeno je i Marinino telo. Nisu tačne glasine da je ona Pavla terala da se razvede, htela je da svako nastavi svojim putem, što on očigledno nije mogao da podnese - govori prijateljica, dodajući da su njeni poznanici čak i posumnjali da je trudna, misleći da je možda i to bio razlog njihovog susreta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading