Policija upala u beogradski vrtić! Šok otkriće, maloletnici glavni akteri

Autor: Informer, Republika

Hronika

23.01.2020

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska policija uhapsila je trojicu maloletnih dilera heroina koji su svoje "štekove" imali u dvorištu Šeste beogradske gimnazije i vrtiću "Duga" na Zvezdari.

 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Dvojica od trojice maloletnika uhapšeni su u trenutku dok su drogu uzimali iz "šteka", a pretresom stanova njihovih roditelja takođe je pronađena izvesna količina droge.

Interesantno je da su odmah nakon saslušanja u policiji oni predati roditeljima na staranje i pušteni na slobodu. Inače najmlađi član ove grupe je preuzeo odgovornost za sve i on će jedini sa krivičnom prijavom biti priveden u Više tužilaštvo za maloletnike.

Saopštenje MUP-a:

RepublikaFoto: Republika.rs

Policija je osumnjičenog zatekla prilikom iskopavanja 34 kesice sa heroinom u okolini jedne gimnazije.

Daljim operativnim radom, između cigala ograde vrtića, pronađena je još jedna kesica sa ovim narkotikom, za koju se sumnja da ju je maloletnik sakrio. Policija je heroin pronašla i prilikom pretresa stana osumnjičenog, u njegovoj sobi. 

Zaplenjeno je ukupno 170 grama ove droge.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

23.01.2020 18:03

Ha ha ha da crkneš od smeha ili od tuge jer kakva je ovo država i vlast,kad dilere osnovce koji prodaju deci drugarima drogu pustiš nazad ko roditelja na dalje čuvanje i vaspitavanje,a potencijalni su snabdevači jer otkud i u stanu.Sivi dom je za njih svetinja,ali omladina je sad zaštićenija od belog medveda i ostalih istrebljenih životinja koje znaju za red i poredak,u nihovim okruženjima.Srbijo srami se.