Brutalno ubistvo u Novom Pazaru: Gazda restorana molio mladića da se smiri i siđe sa stola, pa ga upucao!

Autor: K. J.

Hronika

24.01.2020

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nihad Hamidović (23) iz Smoluća kod Tutina ubijen je u restoranu "Divan" u Novom Pazaru kada je na njega pucao vlasnik ovog objekta Adnan Alibašić (41), zvani Beko.

RepublikaFoto: Facebookk.com/Nihad Hamidovic
Nihad Hamidović

Istrage ukazuju da je nakon svađe i tuče zbog muzike vlasnik restorana upotrebio vatreno oružje i ranio Hamidovića, koji je kasnije preminuo na hirurškom odeljenju u novopazarskoj bolnici. Za istim stolom gde je bio Hamidović ranjeni su i Sead M. (38), Berid B. (23) i Emin R (21), dok je Adnan Alibašić zadobio povredu leđa nožem i nalazi se u šok-sobi novopazarske opšte bolnice. Njega čuvaju pripadnici PU Novi Pazar.

Prema rečima očevidaca, do svađe, a kasnije i pucnjave, došlo je nakon što je Hamidovićevo društvo dosta popilo i maltretiralo pevače.

- Oni su konstantno naručivali muziku, a pevače Nemanju i Maju stalno su zvali da dođu za njihov sto i da im pevaju. Nisu im davali mira. Videlo se da su dosta popili. Kada su počeli da se penju na sto, prišao im je vlasnik restorana Alibašić i zamolio da se smire. Pošto ga nisu poslušali, gazda je otišao do kuhinje i, najverovatnije odatle, uzeo pištolj. Vratio se do istog stola, opet zamolio momke da se smire, plate račun i napuste lokal, ali ga nisu poslušali. U tom trenutku je i došlo do sukoba. Najpre je Adnan dobio nož u leđa, a onda je zapucao - ispričao je očevidac za Srpski telegraf.

Najpre je Adnan Alibašić dobio nož u leđa, a onda je zapucao

Muzika je u tom momentu stala, gosti su počeli da beže, pozvana je Hitna pomoć, a mladić je u bolnici preminuo od zadobijene rane. Zbog ubistva uhapšen je Adnan Alibašić, ali i E. A. (26) i M. P. (56) iz Novog Pazara, koji su osumnjičeni da su pomogli u prikrivanju tragova zločina i učestvovali u tuči. Osumnjičeni Alibašić od ranije je poznat policiji jer je već bio u zatvoru skoro deset godina zbog pokušaja ubistva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading