Pomahnitali Nišlija "poljubio vrata" svojih prijatelja, a onda krenuo redom da razbija sekirom po komšiluku!

Autor: agencije

Hronika

23.01.2020

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niška policija podnela je krivičnu prijavu protiv dvadesetosmogodišnjeg Nišlije koji je u sredu oko 19 časova sekirom razbio ulazna vrata tri stana zgrade u Naserovoj ulici, saznaju agencije u Policijskoj upravi u Nišu.

RepublikaFoto: pixabay.com

U policiji su kazali da u tom incidentu nije bilo povređenih zahvaljujući brzoj intervenciji policijske patrole koja je savladala napadača.

Nišlija, koji je pokazivao znake mentalnog oboljenja, posle napada je odveden u Psihijatrijsku bolnicu u Gornjoj Toponici.

Prema izjavama očevidaca, muškarac je pokucao na vrata svojih prijatelja u zgradi u Naserovoj ulici, a pošto mu niko nije otvorio vrata jer je stan u to vreme bio prazan počeo je da viče i doziva u pomoć, misleći da su mrtvi.

Kada ga je komšija njegovih prijatelja oterao sa tog sprata, spustio se sprat niže i krenuo da sekirom razbija vrata stanova na koje je nailazio.

O incidentu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo po čijem je nalogu protiv dvadesetosmogodišnjaka podneta krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading