Šikljala krv, letele flaše, sevali noževi, a onda se čuo pucanj! Poznata pevačica čest gost u kafani smrti u Novom Pazaru

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

24.01.2020

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adnan Alić (41), zvani Beko Nacionale, vlasnik kafane "Divan" u Novom Pazaru, uhapšen je zbog sumnje da je hicem iz pištolja ubio Nihada Hamidovića (22) nakon tuče zbog muzike. Povređena su još trojica Hamidovićevih drugara - Sead M. (38), Berid B. (23) i Emin R. (21).

RepublikaFoto: Facebookk.com/Nihad Hamidovic
Ubijeni Nihad Hamidović

Kako saznajemo, ubijeni mladić je u sredu uveče s društvom bio u kafani, u kojoj je bila uživo muzika. Nešto posle ponoći došli su u sukob s vlasnikom.

Nastao haos

- Hamidović i drugari su pili i veselili se, a čuli smo da je sukob nastao zbog muzike. Da li su momci maltretirali pevača i pevačicu ili su hteli da naručuju neke pesme, pa je tu nastao problem, nismo razumeli. Pošto su momci bili bučni i malo su preterali, u sve se umešao gazda kafane, koji je pokušao da ih izbaci, i tada je najpre došlo do svađe, a onda i do tuče - kaže izvor.

 

 

Prema njegovim rečima, u jednom trenutku je nastao haos.

- Nije se znalo ko koga bije, letele su čaše i flaše, sevao je i nož, a onda su se čuli pucnji. Nekoliko metaka je ispaljeno, a četvorica mladića su pala ko pokošena. Tada je nastala još veća gungula i panika, neki su bežali iz lokala, ranjeni su jaukali od bolova, krv je šikljala... Bilo je strašno! - kaže izvor i dodaje da je Hitna pomoć brzo stigla, te da su četvoricu ranjenih prevezli u bolnicu, gde je sat vremena po prijemu Nihad Hamidović, koji je imao povredu stomaka, preminuo.

Osumnjičeni Adnan Alić je i sam povređen u obračunu. - Ima ranu na leđima nanetu nožem - kaže izvor i dodaje da su, osim njega, koji se sumnjiči za teško ubistvo i nedozvoljeno nošenje oružja, uhapšena još dvojica muškaraca.

- E. A. (26) i M. P. (56) iz Novog Pazara sumnjiče se za pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela. Sumnja se da su pre dolaska policije sklonili određene tragove i sakrili pištolj, a E. A. i da je učestvovao u tuči, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za nasilničko ponašanje - objašnjava sagovornik i dodaje da je trojici osumnjičenih određen pritvor do 48 sati.

Maja Marijana često peva

Kafana „Divan“ godinama je otvorena za goste, a u njoj su nastupali i neki od poznatih pevača i pevačica, među kojima su Maja Marijana i Ivana Šašić. Osim njih dve, u ovom lokalu goste su zabavljali i učesnici naših muzičkih takmičenja.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro
Maja Marijana

- Tamo je često pevao i Semir Džanković, koji je svojevremeno bio izbačen iz rijalitija "Farma" jer je nožem nasrnuo na pevačicu Maju Nikolić - podseća sagovornik.

Ima dosije

Ubijeni mladić nije imao policijski dosije, a za njega u gradu kažu „da je bio vaspitan“.

- Nije pravio probleme. Otac mu živi u Nemačkoj, pa je i on često išao tamo. Voleo je društvo, ali nije bio konfliktan - kaže poznanik. S druge strane, osumnjičeni za ubistvo odranije je poznat policiji i više puta je osuđivan.

- Osuđivan je za razna krivična dela, od nasilničkog ponašanja do pokušaja ubistva. Iz zatvora je izašao pre nekoliko godina i od tada se bavio ugostiteljstvom - kaže izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading