(FOTO) Ovo je vlasnik restorana u Novom Pazaru osumnjičen za krvavi pir

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

24.01.2020

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novopazarska policija, prema nezvaničnim informacijama, uhapsila je dve osobe zbog sumnje da su pomogli Adnanu A. (41) vlasniku restorana "Divan", osumnjičenom da je u tom lokalu u sredu uveče ubio Nihada H. (23).

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Adnan A.

Prema nepotvrđenim informacijama, uhapšena je S.R, koja je bila u društvu Adnana A, a koja je pre dolaska policije uklanjala tragove u restoranu, kao i konobar B.S. za kojeg se sumnja da je sakrio pištolj kojim je izvršen zločin.

Navodno, nakon svađe i tuče zbog muzike u restoranu, kako se sumnja, jedan od trojice mladića oštrim nožem naneo je povredu vlasniku lokala Adnanu A. (41), koji je nakon toga upotrebio vatreno oružje. Tom prilikom ranjen je Nihad H., koji je preminuo na hirurškom odeljenju u bolnici u Novom Pazaru, a ranjeni su i Sead M. (38), Berid B. (23) i  Emin R. (21). 

Vlasnik Adnan A. dovezen je u novopazarsku bolnicu, a njemu je nakon zbrinjavanja određeno zadržavanje od 48 časova zbog krivičnog dela teško ubistvo.

RepublikaFoto: Facebookk.com/Nihad Hamidovic
Ubijeni Nihad

Policija je pištolj pronašla dvadesetak metara od restorana, u blizini bandere pored puta koji vodi ka manastiru Đurđevi Stupovi.

Zbog sumnje da nisu prijavili krivično delo i da su pomogli izvršiocu posle izvršenog krivičnog dela, a po nalogu nadležnog tužioca, određeno im je zadržavanje do 48 sati.

Osim njih, policija je saslušala još tri konobara, a protiv njih su podnete krivične prijave u redovnom postupku zbog sumnje da su počinili ista krivična dela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading