(VIDEO) Trojica urinirala u porti crkve, on ih opomenuo da to ne rade, jedan ga iskasapio na smrt

Autor: Blic, Republika

Hronika

25.01.2020

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je 2. avgusta 2015. godine u gluvo doba noći ispred lokalne pravoslavne crkve u Vraniću ubijen Saša Joksić, čitavo selo zanemelo je od šoka zbog smrti omiljenog komšije, sina, muža i oca.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Banalan razlog ubistva dodatno je uzrujao meštane: prema policijskim saznanjima, Joksića su nožem izboli M. P, tada devetnaestogodišnjak, i njegov godinu stariji drug Ivan A, koje je žrtva opomenula da pijani ne divljaju u dvorištu crkve.

U rvanju koje je usledilo jedan od njih dvojice potegao je nož i Sašu ubo u srce, zbog čega je nasmrt iskrvario na licu mesta.

Javnost je bila uznemirena brutalnim zločinom i mladići su se ubrzo našli iza rešetaka.

Kako su mediji tada pisali, zločin se dogodio u porti crkve, u kojoj se postavljao šator, kao deo proslave seoske slave. Porta je bila puna ljudi koji su učestvovali u postavljanju šatora, a pojedini od njih su bili pod dejstvom alkohola.

Nakon što je šator postavljen, Saša je primetio trojicu mladića kako uriniraju u porti crkve. Nakon što im je rekao da to ne rade, došlo je do svađe i jedan od trojice mladića ga je nasmrt izbo.

Napadač je izvukao je nož i najpre Saši naneo tri ubodne rane, od kojih je i preminuo na putu za bolnicu, a nakon toga je ranio Dražena J, koji je bio sa njim u društvu.

Podsećamo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova danas su uhapsili u okolini Aranđelovca M. P. (24) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo.

Sumnja se da je on 2015. godine u Vraniću ubio Sašu Joksića (39). Osumnjičeni M. P. je zbog ovog krivičnog dela uhapšen odmah nakon ubistva, ali se nakon izlaska iz pritvora nije pojavljivao na suđenju. Zbog toga je za njim bila raspisana međunarodna poternica. Prilikom hapšenja kod M. P. je pronađen pištolj i falsifikovana bugarska lična karta. Osumnjičeni će biti priveden nadležnim organima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Žutilo19

25.01.2020 18:03

Brutalni ubica je pušten iz pritvora? Zašto?