Silovatelj (23) iz Mladenovca ide na robiju: Zlostavljao ženu stariju 27 godina, ona ga molila da stavi zaštitu, zatim pretukao njenog dečka

Autor: Tanjug

Hronika

27.01.2020

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na pet i po godina zatvora Batu V. (23) iz Mladenovca zbog silovanja 27 godina starije žene T. I. i zlostavljanja i mučenja njenog mlađeg partnera I. V. (23).

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Bata V.

Istom presudom, koja je objavljena na sajtu suda, njegov saučesnik Danijel M. (33) je dobio 10 meseci zatvora zbog zlostavljanja i mučenja.

Oštećeni par je naknadu štete upućen da potražuje kroz parnicu.

Ovom odlukom su odbijene sve žalbe i potvrđena je presuda Višeg suda u Beogradu.

U presudi se navodi da je B. V. osuđen jer je 13. oktobra 2017. godine u Mladenovcu, upotrebom sile i pretnjama da će povrediti i nju i njenog partnera, silovao T. I.

- Bata V. i Danijel M. su oko 21.30 došli u kuću Ivana V. i od njega i T. I. tražili lične karte na uvid. Potom su ga pitali zašto maltretira svog oca, da bi onda nasrnuli na njega. Šamarali su ga i udarali pesnicama po glavi i telu. Ivan V. je pao na pod, a nasilnici su nastavili da ga šutiraju - ispričao je naš izvor 2017. godine.

Prema njegovim rečima, Danijel M. je potom pretučenog Ivana V. izveo u dvorište, dok je njegov saučesnik, preteći smrću, silovao T. I.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Monstruma čeka 5 i po godina robije

- On je preplašenoj ženi rekao da će joj ubiti prijatelja ako ne pristane na seks sa njim. Prestravljena T. I. je na kraju, plašeći se za svoj i za život Ivana V., pristala na seksualni odnos. Ona je nasilniku rekla da stavi prezervativ koji mu je ona dala, nakon čega je nasrnuo na nju i napastvovao je - priča sagovornik Srpskog telegrafa.

Posle silovanja, Bata V. je izašao iz sobe i zajedno sa saučesnikom nastavio da bije Ivana V.

- Iživljavali su se nad njim, a onda su mirno otišli. Zlostavljana žena odmah je ceo slučaj prijavila policiji, a intervenisala je i ekipa Hitne pomoći. T. I. je imala povrede po genitalijama, dok je njen prijatelj s teškim povredama prevezen u Urgentni centar - dodaje naš izvor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
siki

27.01.2020 13:00

Trazili su licnu kartu na uvid .Ne razumem jel se radi o policajcima ili obicni gradjani koji su glumili organe reda .