BIO JE U PRAVU! Padaju pedofili sa Jurićevog crnog spiska: Još 4 uticajna predatora šetaju Srbijom slobodno

Autor: pink.rs, Republika

Hronika

29.01.2020

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantnu informaciju o hapšenju dizajnera i fotografa Srđana Švelja zbog povezanosti sa pedofilijom potvrdio je i Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić", koji je nedavno saopštio da je pet poznatih osoba iz Beograda, Novog Sada i Subotice imalo seksualne odnose sa decom, ali nije hteo da saopšti njihova imena.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Igor Jurić

- Da sam vam dao imena onda kada ste to tražili i očekivali od mene večeras ne bismo imali prvog uhapšenog pedofila. I to je samo početak. Idemo dalje. Večeras je uhapšen modni kreator S. Š. zbog sumnje da je imao seksualne odnose sa maloletnicima. Ovo je samo početak naše borbe protiv pedofilije u Srbiji - naveo je Jurić na svom Fejsbuk profilu.

 

Podsetimo da je Jurić nedavno otkrio da su pet moćnika, među kojima su političari, biznismeni i modni kreatori, zapravo pedofili i da za to postoje čvrsti dokazi. Jedan od ljudi sa tog spiska očigledno je i večeras uhapšeni.

 

 

Ko su ostali sa spiska, ostaje da se vidimo.

Podsećamo da je Šveljo večeras uhapšen u Novom Sadu zbog sumnje da je prethodnih meseci zlostavljao maloletnike koji su dolazili kod njega kao modeli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading