Detalji brutalnog ubistva u Novom Sadu: Bivšeg momka svoje devojke ubio sekirom, pa bacio u rupu sa smećem

Autor: kurir.rs

Hronika

30.01.2020

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novosadska policija uhapsila je Stefana Stanojevića (25), iz Štrpca, pod sumnjom da je 31. decemba ubio Đorđa Jovanovića (23) iz Vilova, kod Titela, tako što mu je smrskao glavu sekirom.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Telo nesrećnog mladića pronađeno je prekjuče, na Bulevaru vojvode Stepe, na novosadskom Novom Naselju, gde je neko od građana osetio nesnošljiv smrad. Istog dana, kada je telo otkriveno, novosadska kriminalistička policija rasvetlila je ovaj zločin i uhapsila Stefana, zajedno sa Jovanom J. (29) iz Novog Sada, koja je prisustvovala ubistvu, a nije prijavila krivično delo, pa se tereti po nekoliko osnova.

Inače, kako se saznaje, motiv ubistva je bila upravo Jovana, oko koje su se posvađali Đorđe i Stefan.

Prema nezvaničnim saznanjima, Stefan je osumnjičen da je Đorđa sekirom udario tri puta po glavi, bukvalno mu je smrskao. Nakon toga je hteo da ga zapali benzinom i spali, a pre toga ga je ubacio u rupu sa smećem i zatrpao ciglama. Odustao je od paljenja, jel je mislio da će cigle biti dovoljne.

Ovo teško ubistvo posmatrala je i prikrivala devojka Jovana J. (29) iz Novog Sada.

Sudija za prethodni postupak odredio im je pritvor, do 30 dana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading