Automobil uleteo u autobusko stajalište, pukom srećom izbegnuta tragedija

Autor: Blic, Republika

Hronika

02.02.2020

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Vozač je delovao ošamućeno kada je izašao iz auta. Zagledao je prednji deo vozila kojim se zakucao u stanicu blizu koje je bilo mnogo ljudi. Ne mogu da zamislim šta bi se dogodilo da je na samoj stanici u tom momentu neko stajao", ovako za medije priča očevidac strahovitog udesa u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Naime, juče je u Fejsbuk grupi "Vozači tramvaja (i ostalo GSP osoblje)" objavljena fotografija automobila koji se "parkirao" na stajalištu. Od siline udarca, šipke na stanici su polomljene, a registarska oznaka je odletela sa vozila.

Prema rečima autora fotografije, do saobraćajne nezgode je došlo kada je kamion udario u automobil, te je ovaj završio na stajalištu. Pukom srećom je izbegnuta tragedija jer u tom momentu na samom stajalištu nije bilo nikoga, već su stajali sa strane.

- Bila sam u autobusu 95 i gledala šta se dešava na stanici. Nakon udarca, ograda stanice se iskrivila, probijena je kompletna "kućica" stajališta i izvitoperena klupa za sedenje - ispričala je sugrađanka za medije.

Kako je dodala, verovatno je da šteta još nije sanirana budući da je kompletna stanica uništena.

Iz Hitne pomoći, međutim, rekli su nam da nisu imali poziv za intervenciju na ovoj lokaciji, tako da se veruje da nije bilo povređenih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading