Detalji iz istrage: U Perovića pucano iz pištolja sa prigušivačem?

Autor: Republika

Hronika

02.02.2020

23:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Perović (36), sin bivše zadrugarke i pevačice Suzane Perović i estradnog menadžera Vlade Perovića, ranjen je juče ujutru oko sedam časova na uglu Maksima Gorkog i Ulice gospodara Vučića u Beogradu. On se vraćao iz noćnog provoda kada ga je u zasedi sačekao nepoznati napadač i pucao mu u nogu.

RepublikaFoto: facebook.com/Nikola Perović
Nikola Perović

- Niko nije čuo pucanj, pa nije isključeno da je napadač koristio oružje sa prigušivačem. Peroviću je zrno prošlo kroz butinu i imao je puno sreće jer mu metak nije povredio neki veći krvni sud niti je pogodio kost. Napadač je pobegao, a Nikola je uspeo da pozove oca koji ga je prevezao do Urgentnog centra. On zasad odbija saradnju sa policijom i ne želi da otkrije ko je na njega pucao iz vatrenog oružja - kaže za Srpski telegraf izvor iz istrage.

Na mestu pucnjave pronađeni su metak i čaura. Policija je preuzela snimke sa sigurnosnih kamera sa objekata u blizini, a nakon što je odvezao sina u bolnicu, Vlada Perović je otišao u policijsku stanicu Vračar kako bi dao izjavu o događaju.

- On je policajcima predao nekoliko pištolja, za koje ima uredne dozvole. U pitanju je standardna procedura u ovakvim slučajevima - navodi naš sagovornik i dodaje da će oružje biti poslato na veštačenje.

Već zadavao glavobolju roditeljima

Nikola Perović je puno puta već zadavao glavobolju roditeljima. On je odranije poznat policiji, a robijao je zbog pljačke benzinske pumpe.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Suzana Perović

- Nikola je sa još šestoricom saučesnika osuđen 2013. za razbojništvo i izdržao je tu zatvorsku kaznu. Po izlasku iz zatvora on je bio nedostupan nadležnim organima, pa je za njim raspisana poternica zbog napada na policajca. Policajcu koji je intervenisao zbog buke u Tašmajdanskom parku sa glave je skinuo šapku i pokušao da sa njom pobegne, ali su ga drugi policajci sustigli i uhapsili. Na kraju je osuđen samo za remećenje javnog reda i mira - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading