HOROR NA ZLATIBORU: Vozio kvad, a onda zatekao prizor koji ledi krv u žilama!

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

03.02.2020

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U dolini Crnog Rzava, u mestu zvanom Lečića vrh na Zlatiboru juče popodne pronađeno je beživotno telo Đ.S. starog 68 godina koji je najverovatnije stradao nesrećnim slučajem.

RepublikaFoto: youtube.com/Andrew Van Schie
Foto: Ilustracija

Prema navodima "Blica", radi se o osobi rođenoj u Baru koja je imala crnogorsko i srpsko državljanstvo i čija adresa prebivališta je bio jedan hotel u Beogradu.

Nestanak stradalog, koji je na Zlatiboru boravio turistički, prijavljen je nekoliko dana pre nego što je pronađen. Telo je zatečeno uz obalu Crnog Rzava, ispod jedne obale koja se strminom spušta ka reci, a mrtvog čoveka primetio je jedan turista koji je ovim delom Zlatibora vozio kvad.

Spoljnim pregledom tela Đ.S. utvrđeno je da se ono tu nalazilo oko tri dana i da smrt nije bila nasilna. Za sada se pretpostavlja da je zlosrećni muškarac poginuo prilikom pada, a više detalja trebalo bi da da obdukcija koju je naložilo Više javno tužilaštvo u Užicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading