Otkriveni novi detalji tragične smrti tinejdžera iz Velike Plane: Video-nadzor zabeležio ko je Stefana šutnuo u glavu!

Autor: Blic, Republika

Hronika

06.02.2020

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuča nakon koje je, od posledice zadobijenih povreda, u bolnici preminuo Stefan Filić (18) iz okoline Velike Plane, zabeležena je na snimcima video-nadzora kluba ispred kog se dogodio incident.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Stefan Filić

Kako je rečeno "Blicu", na snimku koji je predat policiji se jasno vidi kako uhapšeni Nikola B. (21), nakon što je Filić pao na zemlju, šutnuo mladića u glavu.

- Na snimku jasno može da se vidi da je grupa momaka sa pokojnim Stefanom Filićem naišla iz pekare, gde su otišli posle završetka žurke i onda odatle nastavili ka gradu. Ispred kluba sreli su se sa ekipom Nikole B. i tu su se najnormalnije pozdravili. Krenuli su dalje nekih 30 metara kada je počela tuča. Na snimku se vidi da je tuča izbila jer je Bojović udario mlađeg brata Stefana Filića, dok je ovaj hteo da ga odbrani. Kada je Stefan pao video sam na snimku da je Nikola bio taj koji mu je naneo poslednji udarac, tačnije šutnuo ga je u glavu - ispričao je za "Blic" vlasnik kluba "Brodolom" Srđan Milenković.

On dodaje da mu je žao što je do ovakvog sukoba došlo u neposrednoj blizini kluba.

- Meni je i kao roditelju, dedi i građaninu veoma žao što se to desilo u neposrednoj blizini kluba a ja nisam mogao da reagujem, jer nije bilo nikakvih indicija da može da dođe do tuče. To je strašno i za njegovu porodicu, koji su to dete gajili godinama, a da je on tako tragično nastadao iz nepotrebnog razloga. Da sam bilo kako znao da će doći do tuče ja bih izašao da to sprečim naravno, to su mladi ljudi - dodao je Milenković.

Kako je ispričao, kada se tuča dogodila "na ulici su bili samo njih osmorica" tako da niko nije mogao da spreči tuču.

- Patrola policije je u trenutku tuče slučajno prolazila ulicom i videla da se nešto dešava, to se sve desilo u dva minuta. Niko nije ni stigao da pozove policiju, ali se našla brzo na licu mesta - kaže Milenković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading