Nišlija ljudima nudio masaže, al' njima su maserke bile draže: Prštalo od se*sa po stolovima za opuštanje

Autor: Kurir

Hronika

06.02.2020

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

M. A. (21) uhapšen je u Nišu zbog sumnje da je preko društvenih mreža nudio devojke koje su klijentima pružale seksualne usluge za novac!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako se saznaje, M. A. sumnjiči se za posredovanje u prostituciji.

- Sumnja se da je uhapšeni makro početkom godine objavljivao oglase na Instagramu i Fejsbuku, u kojima je nudio masaže. Međutim, oglas za masažu bio je samo maska, jer je on, umesto masaže, klijentima nudio seks s devojkama, maserkama. Sve je funkcionisalo tako što bi se klijent javio na oglas u Inboks, a onda bi mu makro rekao koliko novca da mu uplati na račun, gde da ide i u koje vreme. Na dogovorenom mestu i u dogovoreno vreme čekala ga je prostitutka - objašnjava izvor i dodaje da su klijenti za seksualne usluge plaćali po nekoliko desetina evra, a cena je varirala u zavisnosti od usluge.

- Sumnja se da je M. A. imao više devojaka koje su za njega radile kao prostitutke - kaže izvor i dodaje da je ovim hapšenjem razbijen još jedan lanac organizovane prostitucije.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden u Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading