JECAJI PARALI NEBO ZA UGAŠENOM MLADOŠĆU: Sahranjen Stefan Filić koga su nasmrt pretukli u Velikoj Plani!

Autor:

Hronika

06.02.2020

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neutešna porodica, drugovi, komšije i prijatelji danas su skrhani bolom oplakivali prerano ugašenu mladost. Na groblju u Starom Selu sahranjen je Stefan Filić (18), koga je u nedelju nasmrt pretukla grupa mladića ispred diskoteke u Velikoj Plani.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Stefan Filić

Stotine ljudi, i starih i mladih, plakalo je nad odrom mladića koji je svojom dobrotom plenio i nikada nikoga naljutio. Uz jecaje koji su parali nebo neutešno su plakali majka Ljubinka, otac Nenad i mlađi brat Andrija, koji su svog mezimca ispratili na večni počinak.

- Još ne mogu da poverujem da Stefana više nema. Zar da ovako dobar drug nastrada, a huligani i siledžije koje su ga ubile nastave da žive. Ni doživotna robija za Stefanove ubice ne bi bila dovoljna kazna - u očaju i bolu jedva je izgovorio Stefanov školski drug.

Stefan Filić ubijen je pred očima svog mlađeg brata, koga su huligani prvog napali. Ubrzo nakon što su pronašli onesvešćenog Stefana na ulici policija je uhapsila Nikolu B. (21) i Mitra P. (21), a dan kasnije Stefan, koji se nije budio iz kome, preminuo je u bolničkoj postelji.

U nedelju u 12 časova biće održan protestni skup u Starom Selu da se ovako nešto više ne bi ponovilo

 

Meštani Stefanovog rodnog sela i okolnih mesta ogorčeni nasilnom smrću mladića preko društvenih mreža organizuju okupljanje koje će u nedelju, 9. februara, u 12 časova biti održano ispred Doma kulture u Starom Selu. Nakon toga povorka će krenuti u protestnu šetnju do Velike Plane.

- Ubili su našeg komšiju, brata, prijatelja i ne smemo dozvoliti da to prođe tek tako. To im ne smemo oprostiti - rekao je jedan meštanin Starog Sela i pozvao sve sugrađane da u nedelju dođu ispred Doma kulture i odatle poruče da ovako svirepa ubistva više ne smeju da se ponove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading