Nezapamćena tragedija u mestu Cerovac: Vozač "opela" pregazio ženu, pa pobegao, a onda je ''pasat karavan'' prešao preko mrtvog tela!

Autor: Kurir, Republika

Hronika

07.02.2020

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Kragujevcu uhapsila je D. G. (45) iz Rače zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

RepublikaFoto: Photo by rawpixel on Unsplash
Foto: Ilustracija

Sumnja se da je on 2. februara ove godine u mestu Cerovac, upravljajući vozilom marke ''opel astra'', udario četrdesetjednogodišnju ženu, koja je od zadobijenih povreda na licu mesta preminula, a potom pobegao.

Takođe, policija je identifikovala i četrdesetogodišnjeg vozača koji je nakon ove saobraćajne nezgode, upravljajući vozilom ''pasat karavan'', udario preminulu osobu na kolovozu. Nadležno tužilaštvo se izjasnilo da u tom slučaju nema elemenata krivičnih dela.

Osumnjičenom D. G. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading