Sprečen novi okršaj crnogorskih klanova: Policija na krovu beogradskog hotela našla sakriven pištolj

Autor: Telegraf

Hronika

08.02.2020

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova sprečili su novi obračun crnogorskih zavađenih klanova na teritoriji naše zemlje. U hotelu "Kraun plaza" u petak uveče uhapšeni su crnogorski državljanin N. M. (35), M. M (27) i B. A (35), sva trojica iz Podgorice, kao i S. K. (42) iz Banjaluke.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Policija je, kako nezvanično saznaju "Novosti", privremeno zaplenila dva automobila crnogorskih tablica, blindirani BMW i "audi". Operativci srpske policije na krovu hotela pronašli su pištolj, za koji se sumnja da ga je neko od ove četvorice sakrio.

Njima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

Sumnja se da su počinili krivično delo nedozvoljeno držanje oružja. 

Inače, pomenuta trojica iz Podgorice su u evidenciji policije Crne Gore označeni kao pripadnici kriminalnih klanova. Ispituje se uloga Banjalučanina, koji je je ranije bio na Interpolovoj crvenoj poternici zbog pokušaja ubistva.

Interesantno je da su B. A i S. K. u Beograd stigli avionom, a da su im se sinoć pridružili N. M i M. M, koji su došli blindiranim BMV-om i "audijem". Prva dvojica su bila redovno prijavljena u hotelu, dok su se druga dvojica skrivala.

Prema podacima crnogorskih službi bezbednosti, B. A. sa nedavno ranjenim Igorom Krstvićem,ali i M. M. i N. M. čini organizovanu kriminalnu grupu, koja deluje na području Podgorice. Deo su "škaljarskog klana". Navodno, planirali su da u Beogradu ostanu četiri dana. Srpska policija sada istražuje koje su bile njihove namere, odnosno ko je bio meta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading