Tužilaštvo traži pritvor za uhapšene u Kraun plazi

Autor: Tanjug

Hronika

09.02.2020

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvorica uhapšenih u beogradskom hotelu "Kraun plaza" zbog nedozvoljnog nošenja oružja, danas su na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu negirali da su izvršili krivično delo, ali su odbili da detaljno izlože svoju odbranu.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustarcija

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudu da im odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticali na svedoke, a jednom od okrivljenih i da ne bi ponovio krivično delo, rekla je za Tanjug portparol tužilaštva Irena Bjeloš.

Mediji pišu da je reč o tri crnogorska državljana iz Podgorice, navodno bliska "škaljrskom klanu" - Nemanji Mišuroviću (35), Miljanu Miliću (27) i Bojanu Ajkoviću (35) iz Podgorice, a sa njima je uhapšen i Siniša Kačavenda (42) iz Banjaluke.

Oni su uhapšeni u petak uvece, a prilikom pretresa na krovu hotela pronađen je pištolj za koji se sumnja da pripada jednom od osumnjičenih.

Prema pisanju medija, sumnja se da su se oni našli u beogradskom hotelu, kako bi se dogovorili oko osvete za nedavno ranjenog Podgoričanina Igora Krstovića (35). Mišurović i Milić su bili redovno prijavljeni hotelu, dok su se druga dvojica, navodno, skrivala.

Krstović je ranjen u Zeti 28. januara, kada je, zasad nepoznati napadač, u njegov automobil ispalio oko 30 metaka, preneli su mediji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading