Uhapšeni napadači iz Dobanovaca: Pucao iz puške, pa kolima sleteo u jarak

Autor:

Hronika

11.02.2020

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Z.I.O. (1995) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i N.B.( 1994) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Foto: Ilustracija

Sumnja se da je u jednom ugostiteljskom objektu u Dobanovcima oko ponoći  najpre došlo do tuče više osoba, a potom je osumnjičeni Z.I.O iz puške ranio dvadesetsedmogodišnjeg muškarca.

Osumnjičeni Z.I.O. i N.B. su nakon toga automobilom pobegli sa lica mesta i zbog neprilagođene brzine sleteli u jarak. Tom prilikom osumnjičeni Z.I.O. je zadobio teške telesne povrede.

Osumnjičeni N.B. se tereti da pušku, iz koje je, kako se sumnja, pucao Z.I.O., zakopao u njivi kako bi je sakrio.

Osumnjičenom N.B. određeno je zadržavanje do 48 časova, dok će osumnjičeni Z.I.O., po završetku lečenja, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading