(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Misteriozna smrt! Leš Srbina pod plavom ceradom stajao 22 sata nasred ulice !U pad sa šestog sprata devojka umešala prste?

Autor:

Hronika

15.02.2020

06:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državljanin Srbije (33) stradao je u Londonu nakon što je pao sa šestog sprata jedne zgrade, a za njegovo ubistvo osumnjičena je devojka (28), koja je odmah uhapšena.

Foto: instagram.com/printscreen
Leš Srbina na ulici u Londonu

Kako prenose britanski mediji, ne zna se da li je uhapšena devojka državljanka Srbije, ali je poznavala žrtvu jer je odmah nakon tragedije viđena kako plače pored tela stradalog muškarca.

Lokva krvi

Tragedija se dogodila u sredu u Severnom Finčliju, a među očevicima jezive scene bilo je i nekoliko dece koja su se u tom trenutku vraćala iz škole.

- Nisam video trenutak kako je pao, ali sam ga video na zemlji. Video sam krv po pločniku. Nekome sam dao peškir i on ga je stavio preko tela. Nisam mogao da spavam cele noći - rekao je Naik Muhamed (19), radnik u obližnjem frizerskom salonu.

 

 

Otvoren prozor

Prozor na šestom spratu, sa kojeg je čovek pao, ostao je širom otvoren, a u stanu je gorelo svetlo. Njegovo telo ležalo je na kolovozu tačno ispod prozora devetospratne zgrade, a leš je pod plavom ceradom stajao gotovo 22 sata, a zatim je uklonjen.

On je dodao da je samo minut nakon nesreće iz zgrade istrčala devojka koja je odmah počela da plače i vrišti.

- Neko ju je od prolaznika odveo do ugla da joj pomogne da se smiri, a ubrzo je stigla i hitna i ona je odvedena u londonsku bolnicu, a potom je prebačena u policijsku stanicu - dodao je on, a prema saznanjima iz policije, žena će ostati u pritvoru dok se ne utvrdi šta se dogodilo.

Na mestu mrtav

Svedoci su ispričali da je na mestu nesreće bilo osam ili devet policijskih automobila, kao i dva ili tri vozila hitne pomoći.

- Muškarac je preminuo na licu mesta nakon pada sa velike visine. Još se čeka identifikacija žrtve, ali za sada se veruje da je reč o muškarcu poreklom iz istočne Evrope, koji živi u Finčliju. U ovoj fazi istrage, smrt 33-godišnjeg muškarca se tretira kao misteriozna. Policija će obavestiti njegovu porodicu o tome šta se dogodilo - rekao je portparol policije i pozvao svedoke da jave ako bilo šta znaju o ovom slučaju.

Policijski kordon ostao je dugo na mestu nesreće jer su policajci čuvali ulazna vrata stambenog bloka, a policija u civilu vršila je uviđaj u zgradi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading