Stilistkinja otkrila šokantne detalje VIP prostitucije: Imala sam pet klijenata zaredom, SVE ME JE BOLELO!

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

17.02.2020

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stilistkinja koja je, prema sopstvenom priznanju, tri godine radila kao prostitutka za najpoznatijeg estradnog makroa Mihajla Maksimovića ispričala je tokom svedočenja i da je najviše posla imala tokom košarkaškog turnira fajnal-for Evrolige, koji je održan u maju 2018. u Beogradu!

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Foto: Ilustracija

Podsetimo, tada su u prestonici Srbije gostovali najpoznatiji evropski klubovi, koji su privukli veliki broj bogatih stranaca u našu zemlju.

Preselila se na Vračar

- Kad je bio fajnal-for, imale smo puno posla, ja sam imala pet klijenata zaredom. Kad sam došla kući, telo me je bolelo - ispričala je na saslušanju devojka, koja će biti jedan od svedoka tokom suđenja Mihajlu Maksimoviću, zakazanom za kraj februara.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Mihajlo Maksimović

Fajnal-for u Beogradu GOSTOVALI ŠPANCI, RUSI, TURCI I LITVANCI

Beograd je 2018. bio domaćin završnog turnira Evrolige, a održan je od 17. do 20. maja. Četiri najbolja kluba Starog kontinenta borilo su se tada za najprestižniji trofej, a pobednik je bio košarkaški tim Real Madrid. Osim košarkaša i navijača iz Španije, tada su u srpskoj prestonici boravili i igrači i navijači turskog Fenerbahčea, ruskog CSKA i litvanskog Žalgirisa.

Osim o svojim klijentima, ova devojka, kako Kurir saznaje, na saslušanju je pričala i o načinu rada makroa Mihajla i njegove "firme". Ona je objasnila da je Mihajlo devojkama sam pronalazio klijente i da su bile u obavezi da njemu daju 30 procenata od zarade.

- Smena je bila od 19 do četiri sata ujutru, ali smo imale i druge aktivnosti, kao što su treninzi, odlazak kod psihoterapeuta, tako da nisam imala privatni život, nisam imala kad da ga imam - rekla je ona.

Pilot i plaćeni ubica

Podsetimo, Mihajlo Maksimović uhapšen je zajedno sa svojim bratom Dušanom Milenkovićem u martu 2019. zbog sumnje da se bavio trgovinom ljudima. Stilistkinja koja je pristala da svedoči protiv Mihajla bila je uhapšena u januaru prošle godine u hotelu sa još dve koleginice. Ona je, kako su mediji pisali, između ostalog ispričala i da su joj klijenti bili stranci, biznismeni, pilot, ali i plaćeni ubica. Kako je rekla, neki od njih bili su i grubi.

Da posao ne bi trpeo, iz stana na Miljakovcu preselila se u centar Beograda, na Vračar.

- Jednostavno, da bih imala više posla i veću zaradu, morala sam da se preselim i da budem bliže drugim devojkama, kako bi vozači mogli da funkcionišu, da se ne gubi vreme u vožnji, a ja sam jedina živela daleko - rekla je stilistkinja i nastavila:

- Uložila sam i novac u 17 haljina, kao i u donji veš, koji sada mogu da bacim u đubre - navela je ona.

Kako je objasnila, "jedno vreme je vodila urednu evidenciju o svojoj zaradi, ali nakon što je ugradila silikone, što joj je Maksimović savetovao kako bi imala veću zaradu, više nije imala jasnu sliku o svojim primanjima, jer je upala u dugove".

ŽIVELA SAM JADNO I BEDNO

Stiliskinja koja je radila kao VIP prostitutka ispričala je i da je najstarijim zanatom počela da se bavi 2015, nakon što je preko drugarice upoznala Maksimovića.

- Bila sam student Pravnog fakulteta, ali sam zamrzla godinu jer nisam imala da platim školarinu. Od prve zarade sam se vratila na fakultet. Živela sam jadno i bedno, majka je mogla da odvoji 1.000 do 1.500 dinara nedeljno, ja sam mogla da kupim kafu, cigarete i sok - rekla je ona i dodala da je Mihajlo taj posao nazivao "firmom".

- Mogla sam da dam otkaz kad god sam htela, ali dugovi koje sam imala nisu mi dozvoljavali da izađem iz posla, uzela sam novac na kamatu - rekla je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading