Pravo filmsko hapšenje u Čačku: Pao diler sa punim automobilom droge

Autor: mup

Hronika

21.02.2020

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, zaplenili su osam kilograma marihuane i uhapsili Z. O. (1967) iz Čačka, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Foto: Ilustracija

Policija je u mestu Konjovići, u okolini Čačka, u automobilu “BMW X6”, kojim je upravljao osumnjičeni, na suvozačevom sedištu pronašla džak, u kojem se nalazilo osam plastičnih paketa marihuane.

Prethodno je policija osumnjičenog primetila kada je uzeo plastični džak sa drogom, koji je stajao pored kante za otpatke, i smestio ga u svoje vozilo. Prilikom pokušaja policije da ga zaustavi, Z.O. se oglušio o naređenja, pokušao da pobegne i udario u službeno policijsko vozilo.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Zaplenjeni paketi marihuane

U kanti za otpatke odakle je Z.O. uzeo džak, pronađena je još jedna platnena torba sa sedam paketa marihuane.

Foto: MUP Srbije
Pun džak marihuane u automobilu

Osumnjičenom je, po nalogu nadležnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu,  biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Čačku

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading