Poznato stanje pregažene devojčice! Odbegli vozač uhapšen

Autor: srbijadanas.com, republika.rs

Hronika

22.02.2020

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Test je pokazao da privedeni vozač, koji je kamionom udario devojčicu u petak u Paraćinu, nije imao alkohola u krvi. Protiv njega će biti podnete krivične prijave u redovnom postupku.

RepublikaFoto: Photo by rawpixel on Unsplash
Foto: Ilustracija

Devojčica T. Đ (9), koju je u petak oko 17 sati u Paraćinu udario kamion u Ulici Vojvode Mišića, nije životno ugrožena, orijentisana je i svesna, rekao je za medije Slobodan Gajić, direktor Opšte bolnice Ćuprija, u kojoj je dete zbrinuto.

Ona je očigledno imala mnogo sreće jer je zadobila samo prelom dva prednja zuba i povredu gornje usne, koja je ušivena, a dete je zadržano na Odeljenju neurohirurgije radi praćenja.

Vozač zelenog kamiona pobegao je sa lica mesta, ali je paraćinska policija u brzoj akciji operativnim radom uspela da pronađe vozilo i da vozača privede.

- Testom je utvrđeno da nema alkohola u krvi. Vozilom je upravljao N. I. (55), sa prebivalištem u Paraćinu, a zeleni kamion je služio za šlepovanje drugih vozila i imao je nemačke registrovane oznake. Vozač se nije zaustavio da povređenom detetu ukaže pomoć, rekao je da nije primetio da je nekog udario - kaže izvor iz istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading