Usmrćeni Jagodinac hapšen zbog sumnje za iskorišćavanje maloletnica! Beživotna tela njega i supruge jutros našli u porodičnoj kući

Autor: novosti

Hronika

24.02.2020

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetislav Milenković (69) čije je beživotno telo jutros pronađeno u Bresju kod Jagodine bio je hapšen u policijskoj akciji "Armagedon" zbog sumnje da je iskorišćavao maloletnice, ali je oslobođen svih optužbi. U porodičnoj kući jutros je pronađeno i beživotno telo njegove supruge Snežane, sa ubodnom ranom.

RepublikaFoto: youtube.com/Vecernje novosti
Kuča u kojoj su nađena beživotna tela

Milenkovićevo telo pronađeno je u kupatilu, a Snežanino u sobi i prve informacije ukazuju na to da je reč o ubistvu i samoubistvu.

Međutim, istraga koja je u toku utvrdiće da li je Milenković zaista digao ruku na suprugu, a zatim na sebe, budući da su komšije za ovaj par kazale da su živeli skladno i bez svađa.

Kako smo u međuvremenu saznali, Milenković je 2015. godine uhapšen u akciji "Armagedon" zbog sumnje da je iskorišćavao maloletenice i silovao ih, ali je posle sedam meseci pritora oslobođen svih optužbi. Podneo je tužbu protiv Srbije i navodno je čekao naplatu.

Ubodna rana

Uprkos tome što su mediji jutros izvestili da su na supružnicima pronađene rane od vatrenog oružje, ispostavilo se da je Snežana na sebi imala ubodnu ranu i da je po svemu sudeći zločin počinjen hladnim oružjem.

Komšije su za medije ispričale da ne veruju da su se supružnici posvađali jer su imali skladan brak, već da sumnjaju da su ubijeni!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading