PEVAČ IDE NA ROBIJU: Kuhinjskim nožem isekao ženu po licu, pa je izbo po vratu i grudima!

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

25.02.2020

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši sud u Požarevcu osudio je Ljubišu Pavlovića (56) iz Kučeva, na 5 godina zatvora zbog pokušaja ubistva bivše nevenčane supruge iz Rakove Bare.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Ljubiša Pavlović

Njemu je izrečena i mera neprilaska oštećenoj tokom tri godine, a tokom dve godine posle izlaska iz zatvora, moraće da joj plati 5 miliona dinara odštete za povrede. Takođe, mora da plati i sudske troškove. 

Ova presuda je pravosnažna, jer je doneta na predlog višeg tužioca, na osnovu sporazuma o priznanju krivice optuženog. On je uhapšen u aprilu prošle godine i do sada je bio u pritvoru, odakle će biti upućen u zatvor, najverovatnije u "Zabelu". On je krivično delo, za koje je zaprećena kazna od 5 do 15 godina zatvora, izvršio 9. aprila 2019. godine, u pošti u Kučevu, u kojoj se Sanela nalazila ispred šaltera. Kad je ušao za njom u salu, iz pojasa je izvadio kuhinjski nož i nekoliko puta je ubo u vrat, grudi i posekao je po licu.

Prisutni građani pozvali su Hitnu pomoć, koja je ženu u teškom stanju prebacila u požarevačku  bolnicu. Odatle je prevezena u Klinički centar u Beogradu i nalazila se u stanju životne ugroženosti. 

Inače, osuđeni je poznat u lokalnim muzičkim krugovima, jer je pevač i klavijaturista, imao je bend s kojim je nastupao po lokalnim kafanama u Kučevu i okolini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading