Pronađen poluraspadnut leš muškarca u Somboru: Ovo je tužna istina o njegovoj smrti!

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

25.02.2020

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raspadnut i delimično izgoreo leš sredovečnog muškarca nađen je u kući u Ulici Tome Roksandića u Somboru.

Foto: Ilustracija

Po rečima komšija, kuća pripada njegovoj ljubavnici, izvesnoj Miljani, koja je psihički bolesnik i u poslednjih dvadesetak dana je u bolnici na lečenju.

Pretpostavlja se da je njen dečko pre izvesnog vremena ušao u kuću i tamo umro pored grejalice, koja je ostavila opekotine po telu.

Miljanin komšija kaže da je ona živela sama od pre sedam godina, nakon majčine smrti. Nije se družila sa komšilukom, niti je imala posete, izuzev jednog sredovečnog muškarca.

- Ona zbog psihičkih problema često boravi u bolnici. Taj čovek je verovatno imao ključ od njene kuće, pa je ušao unutra i tamo umro. Kako sam čuo, leš je bio na podu, pored grejalice, u fazi raspadanja - priča komšija.

Telo su, prema njegovim rečima, pronašli Miljanini rođaci iz Banjaluke, koji su došli u Sombor da je obiđu.

- To je rodbina njenog pokojnog oca. Došli su da je vide, a zatekli strašan prizor u kući. Da oni nisu naišli, ko zna kad bi telo bilo pronađeno. Strašno - kaže komšija.

Leš je nakon uviđaja prebačen na obdukciju kako bi se utvrdili identitet i tačan uzrok smrti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading