(VIDEO) SAOBRAĆAJKA U PAZARU POSTALA JOŠ JEZIVIJA: Žena koju je bahati vozač BMW pokosio nedaleko od pešačkog BILA U DRUGOM STANJU

Autor: K.J.

Hronika

25.02.2020

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novopazarska policija uhapsila je S.E. (24) iz ovog grada zbog sumnje da je danas u naselju Selakovac automobilom udario ženu i devojčicu koje su prelazile ulicu. Njemu je, zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, određeno zadržavanje do 48 sati.

RepublikaFoto: facebook.com/Glas Pazara
Pregazio ih vozeći 150 kilometara na sat

Žena, za koju se pretpostavlja da je majka devojčice, je teško povređena, a nakon ukazane pomoći u novopazarskoj Opštoj bolnici transportovana je u Klinički centar u Kragujevcu. 

Ova saobraćajka je potresla ceo grad jer se dogodila u neposrednoj blizini pešačkog prelaza, a vozač automobila je vozio, kako nezvanično saznajemo brže od 150km/h.

- Žena je prelazila ulicu sa ćerkom, u blizini pešačkog prelaza kad aje na nju silovito naleteo automobile i odbacio je više metara unapred, a devojčicu je takodje okrznuo kao i čoveka koji je prišao da pomogne. Pobegao je sa lica mesta - rekao je očevidac saobraćajne nesreće. 

Kako saznaje Srpski telegraf žena je bila u drugom stanju i zbog teškog stanja prebačena je u Kragujevac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading