(VIDEO) ZAPLENA PET TONA KOKAINA! Prvi snimci hapšenja dilera: Ovako su dolijali krijumčari među kojima je bilo i crnogorskih mafijaša

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

26.02.2020

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U vodama Venecuele na brodu Aresa zaplenjeno je ukupno pet tona kokaina i uhapšeni su crnogorski državljani, saopšteno je iz Uprave policije. Kako javljaju španski mediji tovar je trebalo da ode u Grčku.

RepublikaFoto: facebook.com/24ora
Hapšenje dilera u Venecueli

Kako je ranije danas saopšteno iz Uprave policije Crne Gore, postupajući po informacijama koje je su oni uputili partnerskim službama Velike Britanije, u vodama Venecuele, u Arubi realizovana je velika međunarodna policijska akcija u kojoj je na brodu "Aresa" za sada zaplenjeno više od jedne tone kokaina.

Pojavile su se fotografije i snimci uhapšenih krijumčara, među kojima su i Crnogorci. Na fotografijama se vidi da je policija izvadila zapakovanu drogu, a celu luku su nadletali avioni.




- Brod "Aresa"' je lociran i opserviran celom rutom plovidbe duž Južne Amerike, sa posebnim merama nadzora pri svakom ulasku i izlasku iz luka. Nakon dobijanja operativnog podatka da je kokain 'ubačen' na "Aresu" Mornarica Kraljevine Holandije je u Arubi presrela brod i započela detaljan pretres koji je i dalje u toku - saopšteno je iz policije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading