(VIDEO) Krunićkin bivši ranio policajca u zadnjicu! Čačanin uhapšen zbog pokušaja ubistva u Raški

Autor:

Hronika

27.02.2020

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čačanin Mladen Marinković (38) zvani Đondra, koji je pre nekoliko dana sekirom nasrtao na vlasnika i goste kafića "Distrikt" u centru Čačka, preksinoć je u Raški pucao na policajca koji je pokušavao da ga uhapsi i ranio ga u zadnjicu! Zadrugarka Jelena Krunić potvrdila je juče da je Marinković njena prva velika ljubav!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Kako saznajemo, Marinković je prilikom hapšenja potegao pištolj. Dok su oni pokušavali da mu otmu vatreno oružje, on je povukao oroz i ispalio metak koji je pogodio policajca Ivana K. Sa povredom u donjem delu leđa policajac je prebačen u novopazarsku bolnicu, a potom u Kragujevac i, srećom, nalazi se van životne opasnosti.

Do incidenta je, kako nezvanično saznajemo, došlo u restoranu "Tea" na magistralnom putu između Raške i Novog Pazara, u mestu Kućani. Marinković se nalazio na poternici, zbog čega su policajci i nameravali da mu stave lisice na ruke.

Nekoliko dana ranije Marinković sekirom tukao goste kafića u Čačku

On se trenutno nalazi u pritvoru u Kraljevu, a Više javno tužilaštvo ga tereti za pokušaj ubistva policajca.

Svega nekoliko dana ranije Marinković je izazvao još jedan incident u Čačku. U noći između subote i nedelje on se taksijem kojim je upravljao zadrugarkin rođak Đokica Krunić dovezao ispred lokala "Distrikt", gde je pretio, vitlao i udarao ljude sekirom!

- Išao je prema meni, gledao me i reč jednu nije progovorio. Rekao sam mu da je lokal pun, da nema mesta i da uskoro zatvaramo. Uhvatio me za vrat, gurnuo me i pokušao da me udari, a potom je iz unutrašnjeg dela jakne izvadio sekiru i predmet koji mi je u tom trenutku ličio na pištolj. Onda je ušao u lokal i počeo da udara sve redom. Ljudi su bežali jedni preko drugih, nastao je haos.

Tek kada su počeli da ga gađaju čašama, flašama i stolicama, on je pobegao. Taj čovek ima 250 prijava, a bio je na slobodi - ispričao je za Srpski telegraf Danilo Paunović, vlasnik lokala.

Krunićeva: Mladen me godinama progonio

Nedugo nakon što je vest o "manijaku sa sekirom" odjeknula u javnosti oglasila se i zadrugarka Jelena Krunić.

- To je bio moj prvi dečko, od 18. do 21. godine, koji me je još godinama progonio i o kome sam vam takođe pričala na Jutjubu. Mladen Marinković zvani Ðondra. Žao mi je u šta se pretvorio. Sestra mu je skoro poginula. Ja sam htela da idem na sahranu jer sam je videla par dana pre toga. Zamislite da sam otišla... Žao mi je ako je neko nastradao u ovome svemu, ali ja sam u šoku - napisala je ona na svom Instagram profilu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Jelena Krunić

Žene u strahu

Nakon što je Marinković uhapšen žene nisu smele da svedoče.

- Neke žene koje su bile u kafiću te noći, kao i one koje su bile povređene, nisu smele da daju izjavu u policiji. Bilo ih je strah. Prepadnute su. Ko nije bio tamo, ne može da zamisli kako je sve to izgledalo. Strašno - rekao je jedan od svedoka Marinkovićevog divljanja sa sekirom za Srpski telegraf.

Pobegao taksijem

Marinković je nakon toga pobegao taksijem koji ga je sve vreme čekao ispred lokala, što potvrđuju i nadzorne kamere. Uhapšen je sutradan, ali je posle saslušanja pušten na slobodu. Međutim, tu se nije zaustavio! Čim se našao na slobodi, pretio je Paunoviću, i to da će mu baciti bombu na lokal. Nakon što su pretnje prijavljene Marinković je pobegao u Rašku, gde je pucao na policajca.

Bogat dosije

- Pokušaj ubistva

- Posedovanje oružja

- Napad sekirom

- Pretnje

- Nasilničko ponašanje

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Misko

27.02.2020 17:12

Danilo , ti kao neka tuzibaba u razredu. Sto ne kazes da ste prvo prebili Djondru. Bolje gledaj sta ces da radis kad Djondra izadje iz bajboka. Znajuci ga a i po nekakvoj logici, prvo ce tebe da.potrazi.