Detalji obljube devojčice (13) u Kruševcu: Prvi put smo pili vino, posle mi je to radio još dva puta!

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

28.02.2020

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maloletna devojčica (13) iz Kruševca, koja je rodila mrtvu bebu u četvrtak, ispričala je da je tri puta bila žrtva svog strica Saše U. (41), saznaju nezvanično "Novosti".

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako se saznaje, maloletnica, koja sa stricem živi na istoj adresi u romskom naselju Čitluk, tvrdi da je prvog puta obljubljena nakon što je zajedno sa rođakom Sašom U. (41) pila vino, a navela je i da se ne seća celog događaja.

Posle prve navodne obljube, to se, prema njenoj priči, dogodilo još dva puta. Slučaj je preuzelo Više javno tužilaštvo koje istražuje navode maloletnice. Osumnjičeni za krivično delo obljuba nad nemoćnim licem Saša U. trebalo bi da bude saslušan predveče ili u subotu prepodne.

Kako su mediji pisali, medicinskim veštačenjem bi trebalo da se utvrdi šta se tačno dogodilo i da li je zaista tačno da je stric, kako je ispričala devojčica, odgovoran za krivično delo za koje je osumnjičen.

Okruženje maloletnice nije primetilo trudnoću i navodno su pretpostavili da je devojčica samo dobila na kilaži.

Prema poslednjim saznanjima medija, maloletnica se suočava sa posledicama porođaja na Odeljenju ginekologije Opšte bolnice u Kruševcu, a trenutno je pod terapijom jer se u jednom trenutku posumnjalo da ima infekciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading