Verenik Biljane Sečivanović optužuje Miodraga I. (68): Dete mi ubio od batina, kolima je pratili dva kilometra od škole!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka verenika pevačice Biljane Sečivanović N. N. (16) zverski je pretučena na ulici nakon škole! Otac devojčice tvrdi da ju je pretukao Miodrag I. (68) na nagovor unuke, učenice N. I. (16).

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Aleksandar Nedić i Biljana Sečivanović

Stravičan incident odigrao se u četvrtak oko 19 sati u Grockoj. N. N. su se završili časovi u Srednjoj školi "17. oktobar", pa je sa drugaricama krenula do autobuske stanice koja se nalazi kod Osnovne škole "Ilija Garašanin".

- Otac i deda N. I. pratili su moje dete oko dva kilometra. Blizu stanice izleteli su iz automobila, kao u krimi-filmovima, i deda je nasred ulice počeo da mi tuče ćerku pesnicama po glavi, a ona je ubrzo pala u nesvest. Otac je samo stajao tu. Iako ih je bilo oko pet-šest, drugarice nisu uspele da je odbrane od dvojice starijih muškaraca. Pomogle su mom detetu da se povrati i pozvale mene i policiju. Tu je bilo dosta svedoka, kao i ta devojčica sa kojom se posvađala moja ćerka - priča za naš list vidno uznemiren Aleksandar Nedić, otac napadnute devojčice.

U URGENTNOM DO TRI UJUTRO

On kaže da je brzo došao na lice mesta i odvezao ćerku u Urgentni centar, gde je ostala do tri ujutro, a otišao je i u policiju da prijavi brutalno nasilje.

- Dete mi je skroz modro i ima podlive po celoj glavi. Lekari su hteli da joj stave i kragnu na vrat, ali su ipak odustali jer je mlada. Dok smo bili na pregledima, dobio sam poziv iz MUP. Preneli su mi da je javni tužilac ovo nasilje zaveo kao kršenje javnog reda i mira i da će to biti prekršajna prijava. Ja prosto ne mogu da verujem! Šta sada da uradim kao roditelj da zaštitim dete kada ovi batinaši zakonski neće odgovarati?! Čijoj deci će se ovo isto desiti - zavapio je Nedić.

TUŽILAC NAPAD PODVEO POD KRŠENJE REDA I MIRA

Verenik pevačice Biljane Sečivanović kaže da je razočaran u pravosuđe i da ne zna kako da se izbori za pravdu.

- Šta ja sada da kažem tom javnom tužiocu, kojeg i ne poznajem? On je okarakterisao te teške batine kao kršenje javnog reda i mira i rekao da tu nema nasilja, a dete mi palo u nesvest od udaraca! Koliko god da sam se bunio, u policiji su mi rekli da su učinili sve što su mogli. Oni su samo saslušani i odmah pušteni. Kakav je to zakon?! Šta je trebalo, da joj polome ruke i noge ili da je upucaju, pa da to bude nasilje - zabrinut je očajni otac.

Foto: Privatna arhiva
DIVLJAČKI PREBIJENA: Podlivi na licu N.N.

LOŠA PORUKA ŽRTVAMA

Nedić ne može da prežali što nije mogao da spreči brutalan napad i da na miran način popriča sa bilo kim kako bi se izbegao fizički sukob.

- Pa što nisu lepo došli kod mene da sve rešimo? Ja ih i ne poznajem. Odakle im pravo da mi napadaju dete? Devojčice su prethodnih dana imale samo dečje čarke i prozivanja, kroz koje smo svi prošli u školi i kojih će uvek biti. Sada samo šetam po kući i ne znam šta da uradim, a tužiocu svaka čast. Naći ću način da ovo isteram do kraja, ne zbog mene, i ja i moja supruga smo nebitni, već zbog mog deteta i sve ostale dece, da nikome više ne padne na pamet da iskaljuje bes na njima. Sutra će se ovo desiti u nekom drugom gradu i tužilac će opet naložiti da se plati kazna od 20.000 dinara, a nasilniku će reći "Idi kući, odmaraj se" - zaključuje naš sagovornik i dodaje da se N. N. oporavlja i da će krenuti u školu u ponedeljak.

Direktor škole: Reagovali smo kada su imale verbalni sukob

Direktor škole "17. oktobar" Selimir Radosavljević objasnio je za naš list da su oni preduzeli sve mere da spreče dalje incidente kada su se devojčice prvi put verbalno sukobile na nastavi u sredu.

- Naše učenice su u sredu imale verbalni konflikt. Tu je bilo klasičnih dečjih prozivki, pa su obe razgovarale sa mnom, psihologom i razrednim starešinom. Zaključili smo da nema osnova da se pokreće nikakav disciplinski postupak. Školu o tuči niko nije obavestio, ni roditelji ni policija. Za nju sam pročitao na portalima. Taj fizički obračun je posao policije - istakao je Radosavljević.

Kako nezvanično saznajemo, devojčica N. I. kobnog dana pozvala je oca i rekla da je u strahu da ide kući sama nakon škole, a prethodno je drugarici rekla da će njena "bivša drugarica N. N. tek videti svoje".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading