RASVETLJEN ZLOČIN POSLE 5 GODINA! "Gledala sam na kameri kako mi rešeta muža": Uhapšen ubica Jovice Radonjića!

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

02.03.2020

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv D.M. (41) zbog sumnje da je u aprilu 2015. godine ubio Jovicu Radonjića (35) ispred zgrade u kojoj je stanovao na Zvezdari.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Kako se saznaje, D.M. se nalazi u zatvoru gde izdržava kaznu zbog drugih krivičnih dela.

- Sumnja se da je on na Zvezdari iz vatrenog oružja ispalio više hitaca u Radonjića, koji je od povreda odmah preminuo. Osumnjičenom se na teret stavlja teško ubistvo - naveo je izvor iz istrage.

Da podsetimo, zločin se dogodio u Ulici Ante Bogićevića na broju 7. Napadač su sačekali Radonjića koji se vraćao iz rodne Kule i ispalili hice u Jovicu i njegovog prijatelja Miloša M., a kamere su snimile napad.

- Sedela sam u stanu s kumom i gledala video-nadzor. U tom trenutku videla sam supruga kako s vozačem prilazi stanu. Izašao je iz kola i tad mu je prišao neki mladić. Pomislila sam da je komšija, ali je on izvadio pištolj i zapucao ka Jovici, pa potom i u Miloša. Istrčala sam napolje i pozvala Hitnu pomoć - rekla je posle zločina Radonjićeva supruga za Kurir.

Inače, Radonjić je od ranije poznat policiji, dovođen je u vezu sa kriminalnom grupom "Firma", a robijao je i zbog narkotika. U momentu ubistva čekao je odlazak na robiju zbog nedozvoljenog držanja oružja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading