Detalji nezapamćenog iživljavanja kriminalaca u Šapcu: Zbog duga odveli žrtvu na skrovito mesto da se ne čuju jauci silovanja

Autor: M. LAZIĆ

Hronika

06.03.2020

06:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Šapcu uhapsila je Bojana S. (25), Ivana I. (32) i Marka V. (36) iz tog grada zbog sumnje da su oteli, a potom satima mučili i na kraju silovali sugrađanina Nikolu P. zbog navodnog duga.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Osumnjičenima je određen pritvor, a u toku je istraga koja treba da otkrije sve detalje ovog jezivog zločina.

- Žrtva je navodno dugovala 200 evra jednom od osumnjičenih, pa su oni skovali plan kako da taj dug naplate. Oteli su mladića i odvezli ga na skrovito mesto, jedan kanal kraj Šapca, gde je krenulo brutalno iživljavanje - navodi za Srpski telegraf izvor iz istrage.

Napadači su to mesto unapred izabrali jer niko nije mogao da čuje zapomaganje i pomogne nesrećnom mladiću, a onda je usledilo višečasovno iživljavanje.

- Žrtva nije ni smela ni mogla da se suprotstavi nasilnicima, koji su inače poznati kao lokalne kabadahije i siledžije. Prvo su ga krvnički tukli, satima, do nesvesti. Nije im bilo dosta što su se fizički iživljavali, već su na kraju rešili da ga potpuno ponize. Naime, naterali su ga da oralno zadovolji jednog od napadača. Istraga pokušava da ustanovi da li je bilo i drugih seksualnih zločina jer postoji sumnja da je mladić i silovan - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Od sramote krio torturu

Nesrećnik je bio toliko van sebe da je nekoliko dana, najverovatnije od sramote, krio torturu kroz koju je prošao. Na kraju je ipak smogao snage i ceo slučaj je prijavljen policiji koja je odmah reagovala i pohapsila osumnjičene, kojima je određen pritvor od 30 dana. Za krivično delo silovanja preti im zatvor od pet do 12 godina, dok je za iznudu zaprećena kazna od jedne do osam godina.

Žrtva, kako saznajemo, tek treba da bude podrobnije ispitana, što će biti teško jer je pretrpela veliku traumu i biće joj potrebna stručna medicinska pomoć, navodi izvor iz istrage. Takođe treba da bude obavljeno i medicinsko veštačenje žrtve.

- Posle užasnog iživljavanja, oni su Nikolu P. pustili uz pretnju da mora da im sledećih godinu dana isplaćuje po 100 evra mesečno. Toliko je, naime, po zelenaškoj računici narastao dug od 200 evra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading