Uhapšena zbog divljanja po gradu: Devojka vređala prolaznike, polivala ih sokom i pljuvala, pa sela na kolovoz?!

Autor: informer.rs

Hronika

06.03.2020

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novopazarska policija uhapsila je S.M. (18) iz Raške jer je osumnjičena da je vređala građane na ulici, kao i da je rukama i nogama udarala po automobilima i izlozima u centru grada.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Po skraćenom postupku, Prekršajni sud devojku je osudio na 30.000 dinara, a kazna je preinačena u mesec dana zatvora. Kako saznajemo, nekoliko građana pozvalo je policiju u četvrtak uveče i prijavilo da ih je nepoznata devojka vređala na ulici.

- Građani su prijavili i da S. M. devojke poliva sokom i pljuje ih, da ometa odvijanje saobraćaja, kao i da skače po automobilima, sedi na kolovozu, udara po izlozima obližnjih lokala - rekao nam je izvor iz istrage.

Policijski službenici su je zatekli u centru grada u trenutku dok je vređala građane. Odmah je privedena i o svemu su obavešteni dežurni sudija i Centar za socijalni rad. S. M. je nakon presude prebačena u Požarevac na izdržavanje kazne. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading