Detalji prebijanja sina radikala! Tukli ga konobari, menadžer i gazda restorana

Autor:

Hronika

09.03.2020

06:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Mirčić (31), sin narodnog poslanika Srpske radikalne stranke Milorada Mirčića, dobio je batine u subotu uveče u novosadskom restoranu "Atina" u Katoličkoj porti broj jedan!

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

Kako se pretpostavlja, mlađi Mirčić je izazvao incident i izvukao deblji kraj. U tuči je učestvovao i vlasnik restorana Milo Ražnatović (47), a zbog svega je intervenisala i policija.

- On je bio nezadovoljan ponašanjem konobara koji ga je posluživao. Posle glasnih protesta ustao je od stola i udario šakom kelnera. Tada se u sukob umešao i vlasnik restorana "Atina" Milo Ražnatović. Žučna rasprava je nastavljena i tada je Ražnatović čelom u lice udario Aleksandra i razbio mu nos. To je bio signal i za druge zaposlene u restoranu "Atina", koji su se takođe umešali u sukob. Aleksandra su napali i drugi konobari i menadžer, pa je on dobio više udaraca u glavu i telo - rekao je za Srpski telegraf izvor iz policije.

Deca političara s druge strane zakona

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Jelena Špagović

 

- Nikola Šešelj, najstariji sin vođe Radikala Vojislava Šešelja, osuđen je 2018. godine na šest meseci kućnog zatvora zbog posedovanja ilegalnog oružja

- Brat i sestra Jelena Špagović i Momčilo Dujović, deca bivšeg funkcionera Srpske desnice i narodnog poslanika Saše Dujovića, uhapšeni su u julu 2019. zbog sumnje da su umešani u ubistvo starice Majde Garović (80)

Sve se dešavalo oko 20 časova, kada je lokal bio pun gostiju koji su bili šokirani prizorom i masovnom tučom. Svi su gledali da se sklone sa puta ljudima koji su se međusobno udarali. Situacija se smirila tek kada je u restoran došla policijska patrola. Učesnici incidenta su popisani, a tek naknadno će biti odlučeno protiv koga će i zbog čega biti podnete prijave.

- Tek kada stignu sve informacije u tužilaštvo, odnosno kada učesnici u tuči budu pribavili važeću medicinsku dokumentaciju i povredne liste, biće poznato ko će za šta odgovarati - objašnjava sagovornik Srpskog telegrafa.

Bez komentara

RepublikaFoto: Tanjug
Milorad Mirčić

Narodni poslanik Milorad Mirčić nije želeo da komentariše incident u kome je učestvovao njegov sin.

- Nalazim se usred predizborne kampanje, u gužvi sam, ne mogu ništa da komentarišem. Ne znam ni šta se desilo ni kakve povrede su u pitanju - rekao nam je kratko Milorad Mirčić, dok njegov sin i pored naše molbe nije želeo da stupi u kontakt sa novinarima Srpskog telegrafa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Stršljen

09.03.2020 09:05

I ako su ga natamburali,jer ti kicoši sinovi političara se inače bahato ponašaju misleći da su uhvatili Boga za mu*a.

Ljubo

10.03.2020 18:50

E pa jbg tako to bude kad hoces da se k...is.