Detalji otmice u Pančevu! Dete ukralo bebu, a razlog je rastužujuć

Autor: informer

Hronika

08.03.2020

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mala M. O. (12) ušunjala se u kuću Željka Z. (28) i Jasmine N. (35) i ukrala im osmomesečnu bebu iz kreveca. Devojčica najverovatnije htela da iskoristi bebu za prosjačenje da bi dobila više para.

RepublikaFoto: pixabay.com/Fotomontaža
Foto: Ilustracija

Devojčica M. O. (12) ukrala je juče pred zoru osmomesečnu devojčicu M. Z. iz porodične kuće u Pančevu! Najverovatnije je htela da iskoristi bebu za prosjačenje kako bi dobila više para od prolaznika!

Srećom, uhvaćena je posle samo nekoliko sati u autobusu za Kačarevo, a kad su je upitali zašto je ukrala bebu, rekla je: "Ja živim sama, trebalo mi je društvo...".

Prijavio je vozač

Kako smo saznali od izvora iz istrage, neverovatna krađa zbog koje se juče cela pančevačka policija digla na noge desila se u kući bračnog para Željka Z. (28) i Jasmine N. (35) u Ulici Svetog Save.

- Otmica osmomesečne devojčice prijavljena je u nedelju, nešto posle sedam sati ujutro. Željko i Jasmina su ispričali policajcima da je ona oko četiri sata ujutro nahranila bebu i da je posle toga legla u krevet. Kada se Željko probudio, video je da njegove ćerkice nema i u panici je pozvao policiju - kaže  izvor za medije.

Prema njegovim rečima, policajci su najpre posumnjali u priču roditelja, pa su ih poslali na poligraf. Međutim, utvrđeno je da su Željko i Jasmina govorili istinu.

U početku se činilo da je kradljivac bebe neko ko dobro poznaje ovaj bračni par, ali je onda došlo do šokantnog obrta u celoj priči.

- U toku prepodneva, dok je trajala grčevita potraga za bebom, vozač autobusa koji saobraća od Pančeva do Kačareva obavestio je policiju da je u vozilo ušla devojčica sa bebom u kolicima, što mu je bilo veoma čudno. Jedna patrola je odmah poslata do tog autobusa i ubrzo je utvrđeno da je beba u kolicima zapravo mala M. Z., koja je ukradena u Pančevu. Ispostavilo se i da kradljivica živi na ulici od prosjačenja i uopšte ne poznaje Željka i Jasminu. Najverovatnije ih je u subotu uveče videla kako ulaze u kuću s bebom, pa je rešila da je ukrade dok su oni spavali - objašnjava izvor za medije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading