Trpela je veliki pritisak u kući, pa joj poslala užasnu fotografiju: Sestra Jelene Marjanović otkrila do sada neobjavljene detalje iz života ubijene pevačice

Autor:

Hronika

09.03.2020

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Zoranu Marjanoviću osumnjičenom za ubistvo pevačice Jelene Marjanović održano je danas u Višem sudu u Beogradu, gde su svedoci iznosili iskaze pred nadležnim organima.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Teodora Krsmanović (levo)

Pred sudom je danas svedočila Teodora Krsmanović, sestra ubijene Jelene.

Vidno potresena i prepadnuta rekla je kako je Jelena mnogo volela Zorana i kako ga je uvek branila, čak i onda kada bi je on iznervirao, nije se svađala sa njim.

- Rekla mi je u vreme dok joj je majka bila u bolnici da ne može više da izdrži pritisak u kući - posvedočila je Teodora.

Dodala je i kako joj je Jelena poslala fotografiju povređene ruke.

Udarila su je, kako je rekla vrata od gepeka dok je pokušavala da promeni gumu. Tada je sa njom u kolima bila i svekrva Zorica Marjanović.

 

 

Osim Teodore svedočili su i ljudi koji su se tog dana našli na nasipu: Radosava Marinković, Dragan Prvulović, Milan Radić, Aleksandar Knežević.

Svi oni su tog dana videli Zorana i Jelenu i Janu kako su došli na nasip.

Suđenje se nastavlja sutra. Očekuje se da među ostalim svedocima budu i Zorica Gemović, Jelenina frizerka i Lenka Janina dadilja.

Podsetimo, optuženi za krivično delo teško ubistvo je Jelenin suprug Zoran Marjanović, kome je zaprećena kazna zatvora do 40 godina zatvora. Tužilaštvo ga tereti da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči, dok je u neposrednoj blizini mesta zločina bila je i njihova maloletna ćerka, koja je tog popodneva sa njima došla na nasip Crvenka u Borči.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading