"Ne mogu više da se borim" - napisao je mladić koji je oduzeo sebi život zbog ljubavi i ubio se ispred devojkine kuće

Autor: Blic, Kurir, Republika

Hronika

10.03.2020

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Karaklajić (26) iz sela Čepovo kod Ivanjice ubio se pred kućom devojke u koju je bio zaljubljen, a koja mu nije uzvratila ljubav. U oproštajnom pismu naveo je "da više ne može da se bori".

RepublikaFoto: facebook.com/Dragan Karaklajic
Dragan Karaklajić

Mladić se u noći između nedelje i ponedeljka upucao iz lovačke puške, nakon večeri koju je sa društvom proveo u kafiću.

- Telo smo pronašli u ivanjičkom naselju Senjak u Ulici 5, rano ujutru. Pored njega je bila lovačka puška - prenosi izvor koji je upoznat sa detaljima.

Nije bio neprijatan

Prema rečima izvora, Karaklajić je bio u vezi sa devojkom iz okoline Ivanjice, ali se sa njom razišao pre više meseci. Poslednjih nedelja se udvarao devojci, koja živi u Ulici 5, ali ga je ona odbijala.

- Ta devojka ima momka i to je razlog zašto je Dragana odbijala, međutim, on to nije prihvatao. Ona njegovo udvaranje nije ni shvatala ozbiljno. U udvaranju nije bio ni neprijatan, ni grub, i niko nije očekivao da će uraditi ovako nešto. Možete misliti kako je devojci i njenoj porodici - ispričala je poznanica devojke ispred čije se kuće mladić ubio.

Prema saznanjima, Karaklajić je noć pre smrti proveo u kafiću sa društvom.

Draganov otac poginuo u nesreći

Meštani Čepova su u šoku nakon tragedija koja je po drugi put u proteklih deset godina zadesila porodicu Karaklajić. Draganov otac je 2010. godine poginuo kada se prevrnuo sa traktora. Bio je to veliki šok za njegovu majku, suprugu i dvoje dece.

- Dragan je tada doživeo neverovatan stres zbog gubitka oca i nikada se od njega nije oporavio. Sećam se da je imao ozbiljnih problema, a pre nekoliko godina pokušao je da se obesi. Tada se sve dobro završilo i on je nastavio da radi u svom domaćinstvu, bavio se poljoprivredom. Majka i baka su mu pomagale. činilo se da je sada sve u redu - kaže meštanin Čepova.

"Moram to da uradim"

- Tu su se dobro provodili, družili i veselili uz muziku. Kažu da je on čak i pevao i da su se razišli oko dva sata posle ponoći. S druge strane, postoji i oproštajno pismo majci, u kome je naveo da "mora tako da uradi jer ovako više ne može da živi" - kaže izvor.

Svi koji su poznavali Dragana za njega imaju reči hvale.

- Bio je veoma dobar i uzoran, omiljen i rado viđen u svakom društvu. Za njega niko ne zna da je ikada napravio bilo kakav incident. Bio je aktivan i u Lovačkom udruženju "Čemernica" - kaže Mileta Karaklajić, direktor OŠ "Mićo Matović", koju je Dragan pohađao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading