(VIDEO) Snimak sa slave koji je otvorio mnoga pitanja: Jelena Marjanović sa modricama služi goste, svekrva i kuma igraju!

Autor: Republika

Hronika

12.03.2020

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubistvo pevačice Jelene Marjanović još uvek je nerazjašnjeno uprkos velikom interesovanju javnosti koje već četiri godine ne jenjava... Suđenje optuženom za njeno ubistvo 2. aprila 2016. godine u Borči, nastavljeno je pred Višim sudom u Beogradu saslušanjem svedoka.

RepublikaFoto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam
Jelena Marjanović

Nakon ubistva Jelene Marjanović pojavljivale su se različite informacije o porodici Marjanović, o njenom suprugu, ali i njoj samoj. Jedan od takvih stvari je snimak koji je nastao na slavi.

Nakon ubistva pevačice Granda Jelene Marjanović pojavio se snimak na društvenim mrežama koji je nastao na porodičnoj slavi Marjanović četiri meseca pre ubistva, a vidi se kako pevačica služi goste dok kuma i svekrva igraju.

Na snimku se vide svi članovi porodice, mnogi od njih igraju, dok Nada Topčagić peva.

Pevačica Nada Topčagić ranije je na pitanje o tome da li se možda seća Jelenine modrice na licu, koja se vidi u snimku koji je postavio na svoj Fejsbuk profil kum Marjanovića Ivica Ajdarević, odgovorila da se seća nekih modrica, ali se ne seća da su baš bile po licu.

- Pitala sam ja nju odakle joj modrice, čini mi se da nisu bile na licu, nego na rukama, ona je nešto promrmljala da je valjda pala negde, ili se udarila - kaže pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading