NOVI SAD: Jedan mladić ubijen, a drugi ranjen u noćnom klubu!

Autor: blic.rs

Hronika

08.10.2017

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan mladić je ubijen, a drugi ranjen jutros u vatrenom okršaju koji se dogodio u noćnom klubu "The End" u novosadskom hotelu Park.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
U Novom Sadu ubijen mladić u klubu

U pucnjavi je ubijen Milan Pribaković (29), koji je inače od ranije poznat policiji i povezuje se sa navijačkim grupama.

U pucnjavi, koja se odigrala oko 6 sati jutros u diskoteci "The End" ranjen je još jedan mladić (31). On je zadobio prostrelnu ranu stopala, i kako saznajemo već je pušten na kućno lečenje.

Portparolka Hitne pomoći Mirjana Bursać priča za "Blic" da su na mesto nesreće oko šest ujutru izašle dve ekipe te zdravstvene institucije te da su kod jednog mlađeg muškarca nakon pokušane reanimacije nažalost mogli samo da konstatuju smrt, dok je drugi muškarac prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine sa prostrelnom ranom u predelu stopala.

Prema nezvaničnim saznanjima, više očevidaca odmah je prebačeno u policijsku stanicu radi ispitivanja, a uviđaj je i dalje u toku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading