UDES SA SMRTNIM ISHODOM U SELU SREDNJEVU: Jedna osoba stradala, tri povređene

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

14.03.2020

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U teškoj saobraćajnoj tesreći koja se dogodila u selu Srednjevu, jedna ženska osoba je poginula a tri osobe su povređene.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Do udesa je došlo kada je žena vozač auta "Zastava 10" (Punto), naglo ubrzala pri ulasku u Srednjevo i tada se sudarila sa taksi vozilom marke "Sitroen". Od siline udara, na licu mesta preminula je starija žena, suvozač u "Zastavi", dok je njena ćerka i dvoje unučadi povređeno i prebačeno u bolnicu u Požarevcu.

Majka i starije dete prebačeni su kasnije u Beograd, jer su beogradski osiguranici i lakše su povređeni, dok je starije dete, sa teškim povredama, zadržano u Požarevcu.

Vozaču taksi vozila odmah su se uključili vazdušni jastuci i on je nepovređen. Nezvanično, žena vozač je sa majkom i dvoje dece krenula u manastir Tumane kod Golupca, ali ih je navigacija odvela na zaobilazni put preko Srednjeva.

Tu je ona naglo ubrzala i nije poštovala prvenstvo prolaza, pa se desio udes.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading