"Vezali su mi bademantil preko glave": Jeziva ispovest žene iz Novog Sada koju su u kući opljačkali razbojnici

Autor: Kurir, Republika

Hronika

15.03.2020

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Spavala sam kada sam čula kako neko priča. Trgla sam se i odmah dobila udarac u glavu. Videla sam muškarca s fantomkom, a drugi, isto s fantomkom, bio je u predsoblju".

Foto: Ilustracija

Ovako priča Evica Dimić (60) iz Novog Sada, koja je u noći između petka i subote bila žrtva dvojice razbojnika, koji su joj upali u kuću, vezali je, pretukli i opljačkali. Napadnuta žena kaže da je doživela veliki strah i stres. Kako kaže, pokušala je da se suprotstavi napadačima, a jednom je uspela da povuče fantomku.

- Međutim, on je nastavio da me udara gde je stigao, a najviše po glavi. Pala sam na pod, a on mi je onda vezao i ruke i noge i stalno ponavljao: "Gde su pare? Ubiću te, govori!" Skinuo mi je sa ruke dva zlatna prstena, sa vrata zlatnu ogrlicu i lančić. Onda je nastavio da pretura po kući, sve dok nije našao pare - priča prestravljena Evica, koja tvrdi da su lopovi iz kuće, osim njenog zlatnog nakita, odneli i 100.000 evra i 2,5 miliona dinara.

- Potom je jedan od napadača uzeo moj bademantil i vezao mi ga preko glave. Onda su otišli - kaže Evica.

U novosadskoj policiji potvrdili su da se razbojništvo dogodilo oko četiri sata ujutru, kada su razbojnici preskočili ogradu i ušli u nezaključanu kuću. Kako su saopštili iz MUP, radi se na identifikaciji napadača i svim okolnostima slučaja. - Suprug, kada je otišao na posao u noćnu smenu, nije zaključao vrata, a ja nisam proveravala - kaže Evica, kojoj je ukazana lekarska pomoć.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dragana N

16.03.2020 07:26

Pobogu, ko normalan drzi tolike pare kod kuce. Niste za zaljenje, ali uopste. Lopovi su to sigurno znali. Dobro je da ste ostali zivi!!!

Ne verujem

16.03.2020 18:46

Da li je moguce da neko u kuci cuva 100.000 eura i 2,5 miliona dinara i ne zakljuca vrata kad ide u nocnu smenu???!!!