HOROR KOD VELIKOG GRADIŠTA: Poginula žena, troje povređeno, među njima dvoje dece

Autor: Kurir, Republika

Hronika

15.03.2020

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U teškoj saobraćajnoj tesreći koja se dogodila u selu Srednjevu, u opštini Veliko Gradište u Braničevskom okrugu, jedna ženska osoba je poginula, a tri osobe su povređene.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

Tragedija se dogodila kada je žena vozač auta "zastava 10" naglo ubrzala pri ulasku u Srednjevo i tada se sudarila sa taksi vozilom marke "sitroen". Od siline udara, na licu mesta preminula je starija žena, suvozač u "zastavi", dok su njena ćerka i dvoje unučadi povređeni i prebačeni u bolnicu u Požarevcu.

Majka i starije dete prebačeni su kasnije u Beograd, jer su beogradski osiguranici i lakše su povređeni, dok je starije dete, sa teškim povredama, zadržano u Požarevcu.

Vozaču taksi vozila odmah su se uključili vazdušni jastuci i on je nepovređen. Nezvanično, žena vozač je sa majkom i dvoje dece krenula u manastir Tumane kod Golupca, ali ih je navigacija odvela na zaobilazni put preko Srednjeva.

Tu je ona naglo ubrzala i nije poštovala prvenstvo prolaza, pa se desio udes.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading