Čobanin pedofil zlostavljao dete (6): Detalji užasa u Glogonjskom ritu

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar P. (53) iz Padinske Skele uhapšen je zbog nedozvoljenih polnih radnji nad šestogodišnjim dečakom kod naselja Glogonjski rit. Stravičan zločin otkriven je juče na poljoprivrednom gazdinstvu roditelja žrtve kod kojih je monstrum radio!

Foto: Ilustracija

Kako saznajemo, Aleksandar je na ovom imanju radio oko godinu i po dana kao čobanin i vodio je brigu o velikom broju ovaca.

- Dečak se kao i svakog dana bezbrižno igrao u velikom dvorištu. Roditelji nikada ne moraju da brinu o njegovoj bezbednosti jer oko njihovog gazdinstva nema ničega osim poljana i šume. Međutim, radnik Aleksandar je iskoristio poverenje koje dečak ima u njega i pozvao ga u svoj pomoćni objekat pored štale u kom on povremeno spava - počinje priču naš izvor.

On otkriva da je pedofil detetu prvo pokazivao neke fotografije na telefonu.

- Nakon nekoliko minuta razgovora od dečaka je tražio da skine odeću sa sebe i da ga oralno zadovolji. Zatim se i on skinuo i još neko vreme se iživljavao nad jadnim detetom. Za to vreme dečakova majka ga je tražila po dvorištu. Došla je i do šupe u kojoj je spavao njihov radnik i zatekla stravičan prizor! Zgrabila je sina iz ruku predatora i odmah pozvala Hitnu pomoć i policiju - kaže naš sagovornik.

Majka sa sinom u bolnici

Dečak je juče primljen u Institut za majku i dete u Beogradu sa majkom. Nakon pregleda kojim su mu utvrđene sve povrede njemu će tamo biti pružena sva neophodna lekarska pomoć, kao i razgovori sa psiholozima.

Silovatelj nije bežao, a kada se policija pojavila, sebi je žiletom isekao vene. Međutim, Hitna pomoć je stigla velikom brzinom, pa su mu lekari sanirali povrede i prebacili ga u psihijatrijsku ustanovu "Laza Lazarević". Nakon pregleda po nalogu Tužilaštva određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati zbog krivičnog dela nedozvoljene polne radnje.

Jeziv prizor

Naša novinarska ekipa zatekla je užasan prizor u šupi u kojoj je boravio manijak. Odmah pored kreveta bila je sveža lokva krvi i ostaci toalet papira. U objektu se nalaze samo najosnovnije stvari za život, poput kreveta, šporeta, frižidera i radničke odeće.

Za krivično delo nedozvoljene polne radnje nad maloletnim detetom zaprećeno je od šest meseci do pet godina zatvora.

Otac: Sve je u rukama policije

Kada su naši reporteri stigli na lice mesta, otac im je samo rekao da su sve prepustili policiji. On nije smogao snage da priča o nemilom napadu koji je pretrpeo njegov šestogodišnji sin.

Ova porodica ima još troje dece i na ovom imanju živi tek dve godine i bavi se stočarstvom. Svi njihovi mališani su bili u veoma dobrim odnosima sa pedofilom koji je radio na njihovom gazdinstvu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading