OVO IMA SAMO U SRBIJI: Presretači zaustavili vozače "lambordžinija i ferarija" kod Ušća, a zaplet je tek tad počeo

Autor: Republika

Hronika

20.03.2020

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Scena za Riplija! Policijski presretači u Beogradu zaustavili su vozače luksuznih automobila - "lambodžinija" i "ferarija", a onda se dogodio neočekivan obrt.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Besne mašine

Kako saznajemo, sve se odigralo oko 14 časova u petak na Ušću.

S obzirom na to da su automobili imali češke tablice, a kako je proverom utvrđeno da dve godine nisu napuštali Srbiju, policija je konstatovala da su vozači "paklenih" mašina u carinskom prekršaju.

Naime, po proceduri, takva vozila trebalo da budu oduzeta i predata carini, međutim, vozači su odbili taj nalog policije, pa Parking servis nije mogao da ukloni četvorotočkaše.

Epilog svega je da su nakon insistiranja policajaca, vozači navedenih automobila pristali da ih sami odvezu u policijsku stanicu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vito

21.03.2020 18:26

'Ajde batalite više tog Jovića, preko 300hiljda (zvanični podaci) došlo u Srbiju,sve ono što je uzelo hrvatske papire i pobeglo pošto je većina napravila kuće uz pomoć Srbije sad se vratilo ali ne u Htvatsku nego opet kod nas...da nas satru jednom za svagda a tu su i "naši" gasterbajteri koji neće da plate skuplje osiguranje u inostranstvu koje pokriva i bolničko lečenje jer u Srbiji treba da prave kuće,vikendice,farme da se šetaju po ulicama i šepure ko tetrebi u teranju, a ti Šumadinac, Vojvođani i Paprikari se snalazite kako zanate i umete...ko nas je..e!