Deda silovanog dečaka iz Niša otkrio užasne detalje: Na rukama mi je doneo unuka, dete od bolova nije moglo da stoji

Autor: Kurir, Republika

Hronika

22.03.2020

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tinejdžer (15) iz Niša, koji je uhapšen zbog sumnje da je silovao druga i malog komšiju (6), toliko je zlostavljao dete da ga je bukvalno na rukama doneo do kuće u kojoj mališan živi, ispričao je deda napastvovanog deteta.

Foto ilustracija

Podsetimo, tinejdžeru je određen pritvor do 30 dana jer je utvrđeno da je mališana slatkišima namamio u šumarak i seksualno se iživljavao nad njim.

- Popravljao sam zaprežno vozilo ispred kuće i uopšte nisam primetio kada je unuk nestao. On se inače uglavnom igra oko mene, a manijak ga je namamio slatkišima. Čuo sam neko šuškanje, okrenuo se i video da taj dečko silazi sa brda iza moje kuće, noseći unuka na rukama. Dete je zavapilo: „Dedo, dedo, ovamo“, a on ga je ispustio. Unuk je bio u takvim bolovima da nije mogao da stoji na nogama, klečao je i jaukao - ispričao je deda napadnutog deteta.

On je kazao i da mu je unuk ispričao šta se dogodilo, nakon čega se uputio u porodicu zlostavljača.

- Njegova baka me je napala i ponavljala da to nije tačno i da njen unuk to ne bi nikada uradio. Zvali smo Hitnu pomoć, koja je uplakano dete odnela u bolnicu. Sav je bio naduven, a ja sam jedva hodao dok sam ga nosio, hteo sam da se onesvestim. Strašno, cele noći nisam spavao. Očajan sam, kakav je to čovek, treba ga zauvek zatvoriti - ispričao je starac.

Da podsetimo, lekari su u bolnici konstatovali da dečak ima povrede od batinanja, ali i povrede anusa, koje ukazuju na silovanje. Dete je sa majkom zadržano u bolnici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading