ZA NEVERICU! Šokantna pljačka u Baču: Kolima probili zid menjačnice i odneli dva miliona dinara, a onda im je policija pomrsila račune

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

24.03.2020

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novosadska policija je uhapsila M. D. (22) iz Bača, M. I. (26) iz Novog Sada i M. U. (22) sa područja Bačke Palanke, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo teška krađa. Ova trojica mladića se sumnjiče da su jutros, oko pet sati, vozilom probili zid menjačnice u Baču i odneli sef sa oko dva miliona dinara.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Efikasnom akcijom policije, M. D. i M. I.  ubrzo su uhapšeni, u okolini Bača, a pronađen je i sef sa novcem, kao i „opel" koji je, kako se sumnja, korišćen prilikom krivičnog dela.

U okolini Bačke Palanke uhapšen je i treći osumnjičeni  M. U. u čijoj kući je, pretresom, pronađena automatska puška.

Sumnja se da su njih trojica, u januaru, učinili i krivično delo razbojništvo, tako što su, naoružani automatskom puškom, oduzeli od radnice menjačnice u Selenči 195.000 dinara.

Svoj trojici je određeno  zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, u Osnovno javno tužilaštvo u Bačkoj Palanci.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading