Valjevci ne mare za policijski čas! Sede u kafani, jedu, piju, provode se...

Autor: Blic, Republika

Hronika

25.03.2020

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šestorica Valjevaca uhapšeni su pošto su u utorak posle podne zatečeni u kafani u širem centru grada, kršeći i policijski čas i zabranu okupljanja i zabranu rada ugostiteljskih objekata! U isto vreme, policija je uhapsila još jednog vlasnika kafane u okolini Valjeva, koji je služio hranu i piće gostima.

Foto: Ilustracija

U kafiću "Dava-An" u Pantićevoj ulcii u širem centru grada, uhapšeni su A.D. (40), A.K.(24), Z.K.(56), N.M.(27), Z.M. (47) i M.D. (25) koji su, u trenutku kada ih je zatekla policija, pili kafu i igrali jamb i prekršili mere izrečene radi suzbijanja virusakorona.

Nakon hapšenja, svoj četvorici je zbog krivičnog dela nepostupanja po zdravstvenim propisima u vreme epidemije, zabrane okupljanja i zabrane rada ugostiteljskih objekata u vreme vanrednog stanja, određen jednomesečni pritvor u kućnim uslovima.

Gotovo u isto vreme, policija je uhapsila i sprovela nadležnom tužilaštvu i A.J. (48), vlasnika kafane "Malo Dedinje" u selu Degurić. On je, u trenutku hapšenja, četvorici gostiju u toj kafani služio hranu i piće, takođe kršeći policijski čas, zabranu okupljanja i zabranu rada ugostiteljskih objekata tokom vanrednog stanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading