(FOTO) Imao kod sebe brdo droge! Maloletnik dilovao za vreme policijskog časa

Autor: Republika

Hronika

27.03.2020

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su sinoć mladića (17) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije, i zaplenili oko tri kilograma marihuane.

Foto: MUP Srbije
Droga i novac koji su pronađeni kod uhapšenog mladića

Pretresom stana za koji se sumnja da je osumnjičeni koristio, policija je pronašla oko tri kilograma marihuane. Na drugoj lokaciji gde je, kako se sumnja prodavao drogu, pronađeno je još 23 kesica sa marihuanom.

Policija je osumnjičenog zatekla na ulici za vreme zabrane kretanja na javnom mestu i tom prilikom kod njega pronašla oko 42.000 dinara i mobilni telefon.

Osumnjičenom je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu određen kućni nadzor roditelja odakle će, u zakonskom roku, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading